Omwithout

One more Sunday without sun…

I morse vaknade jag av James Blunts ljuva stämma kompanjerat av endast gitarrmusik… Ja trodde ja drömde, för även om du är ett James Blunt fan eller ej så ska du veta att känslan att vakna till You´re beautiful , från en livekonsert i London en hyfsat sen söndagseftermiddag, var riktigt häärlig!..
Videon:


Åh så fick de mej ju att gå upp också för att se vad tonerna kom ifrån, datorn såklart och mammas fleesjacka l på stolen varm och go och fick mej att förstå att det var mamma  som skapat denna morgonharmoni i huset endast någon minut tidigare..  Ett bra sätt att vakna på alltså!..

Fastnade såklart vid datorn.. Satt här i kanske en halvtimme innan ja käkade frukost och sedan gick in i duschen.

Efter ja kommit ut ur duschen skulle mamma & mormor ganska så snart åka in till stan en runda. Så jag smörjde in mej och bytte om i en herrans fart. Snålade med sminket men hann knappt dra en borste igenom mitt dyngsura hår innan vi skulle åka… Men med skulle jag!..   Tog med mej Biologi & matteboken för säkerhetens skull..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *