ÄschOm

Äsch

Jag vet att många tycker att Simpsons-systrarna är smaklösa och tråkiga. Men jag gillar dem! Ashlee är så söt och jag tycker det är kul att hon går i slappa kläder till vardags när hon sen kan blir superglammig på galor.

Kläderna ovan till vänster är hur fula som helst, men jag tycker att hon var jättefin i den hårfärgen och frisyren.


Ett bra exempel på sköna vardagsstilen.

“Whenever we’re in town, we make sure we have sister dates,” says Simpson of older sibling Jessica (at a party in New York City in March). “The thing I learned from my family and my sister is that you have to look to them for support. At the end of the day, they’re the ones that will have your back.”

Jag håller verkligen med. Syrran är bäst!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *