frånvaroHistoriaLyaPleasetröttVärldenswinner

Dreamhack i all ära….

I takt med att folk börjar spela mer dator och tv-spel, i samma takt växer Dreamhack något så oerhört. Dreamhack är världens största datorlan där spelare samlas under fyra dagar för att göra upp om en massa fina priser, populära spel är World of Warcraft, Hereoes of Newerth, Dota 2, och en rad first-person shooter spel så som Call of Duty och Battlefield. Prispengarna har år för år höjts och likaså standarden på spelare, som även där börjat strömma in från världens alla hörn, Dreamhack har från börjat växt från ett mer lokalt och nationellt lan till en större festival som lockar besökare över hela världen.

Jag har dock aldrig besökt Dreamhack utan sitter helst hemma och spelar med vänner. Hade ni också haft min fåtölj så hade ni inte varit så sugna på att åka ner till Dreamhack utan njutit av att sitta skönt och spela hemma.

Bygg din egen sittgrupp med fåtölj och soffa

Se fler bilder på Sweef.se.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *