frånvaroLyaOmpojkenRapporttrött

Göteborg, nu är jag här!

Nu är äntligen flytten klar och nu är jag hos en god vän i Göteborg. Steg nummer två blir att hitta en mäklare i Göteborgsområdet. Det får vi ta imorgon, jag tänkte mig att jag tar en promenad ner på stan och ser hur det ser ut helt enkelt. Vad tror ni om det?Ska bli skönt att slippa alla lådorna i ansiktet.

Stökigt

Jag måste verkligen ha tag i en mäklare snabbt för jag börjar mitt nya jobb om 2 månader och visst kan jag bo här hos min kompis i längre tid än så men jag vill verkligen hitta något eget och jag är helt värdelös på att ringa runt och höra med folk själv så det får bli via en mäklare! Någon som har tips på en bra mäklare lyssnar jag gärna! Känner endast till Husman Hagberg sedan innan och fått ett bra intryck av deras storlek.

Jag tror jag läste någonstans att det fanns massvis med mäklare här i Göteborgsområdet så man får väl hoppas på att den personen hade rätt och att jag hittar en så snabbt som möjligt. Annars känns det jättebra med att ha flyttat hit och jag ser fram emot att kunna ha en egen lägenhet och slippa folk som tjatar. Det är ju en såpass stor frihet att ha ett eget boende så jag känner att det är verkligen dags. Men nu ska jag iväg ner på stan och kolla lite snabbt om det finns någon mäklare här som kan ta sig an mitt fall!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *