kommerOmtrött

När jag väl kommer in

Så är det ju snart kväller igen =)
Kan börja berätta att jag var genomtrött imorse. Frost var det ute också, så jag ville gärna köra min lilla tussa till skolan. Jag vet jag gör henne bortskämd, men hon ber sällan om det själv. Hade tur så svågern kom och hämtade henne, då han körde min guddotter till skolan =)
Vad har annars hänt här då…
Jag körde min ömma broder till doktorn för omläggning av sin fot, sedan behövde han till apoteket och få lite handlat. Sedan har jag varit på enskilt samtal i skolan vilket gick bra. Dotterns pappa och bonusmamman var också med. Skönt att slippa gå själv.
Jag har lämnat min lilla tussa till sin pappa tillsammans med en av hennes vänner. Körde henne sedan tillbaka, då ännu en kamrat var på ingåeende med en buss.
Jag har som vanligt smådonat och tvättat lite.
Vi har ännu inte ätit då darlingen ska stå för den idag, och han har nyss kommit från affären. Det blir hemgjord planka =)

Annars har väl inte så mycket skett…

Har du haft en bra dag?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *