Omsant

Ann + AHL = sant?

När jag inte har någonting att göra brukar jag gå in på statistiska centralbyråns hemsida och kolla roliga namn. Det finns en man som heter Tutte!! Två som heter Skalman. Hela sex killar som heter Fantomen!! Två tjejer heter Snor o en tjej heter Kisse.
Heroin e ett namn som e fint. Som man skulle kunna döpa sitt barn till. Fast det kan man ju inte. Andra namn som som man skulle kunna döpa sina barn till (för att just orden e fina) e Klamydia och Klitoris. Fast Klitoris e ett fruktansvärt ord för just en klitoris. Precis som Blygdläpp. Det e lika sexigt ord som köttbiff eller raggmunk.
Ibland förstår man inte hur föräldrar tänker. Min granne på hotellet på Malta hette ju Kuk, men med var som tur var inte svensk, jag “glömde” även nämna den detaljen för honom 🙂 Riktigt bra hotell dock! Tänk den utsikten nu igen:
hotell Malta
Som om de heter Ahl i efternamn. Varför döper man då sin dotter till Ann? Eller vad tänkte Matts föräldrar på som heter Frans i efternamn? De måste ju varit medvetna om det när de döpt ungen.

Som ni vet ska min unge i alla fall heta Ulf. Jag kommer i alla fall ha kul åt det.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *