Ompojken

Aww, söt pojken!

Fick typ världens sötaste mail av pojken i helgen på vår weekend i Malmö..

“En tjej frågade en kille om han tyckte hon var söt. Han svarade nä… Hon frågade honom om han ville vara med henne för evigt. Han svarade nä… Hon frågade sedan honom om han skulle gråta om hon lämnade honom. Och än en gång blev svaret nä… Hon hade nu hört nog och gick därifrån med tårar som strömmade nerför hennes kinder, men då tog killen hennes arm och sa; Du är inte söt, du är vacker. Jag vill inte vara med dig förevigat, jag MÅSTE vara med dig för evigt. Jag skulle inte gråta om du lämnade mig, jag skulle dö.”

Så nu vill jag säga till dig: Jag gillar dig för det du är till mig…. En äkta vän. Jag är verkligen stolt över att få vara din vän.

/Jessy

Hur sött var inte det?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *