FotbollOmRapport

Rapport utav sjukdom – dag 6.

Fortfarande sjukt sjuk. Grymt jobbigt, & väldigt irriterande. Vill verkligen få bort denna förkylning nu. Kunna börja träna igen, träna hårt, träna som aldrig förr. Men på ett sätt kan det vara bra att bli sjuk…. liksom, ta tillfället i akt åt att skaffa ytterligare motivation. För, fasen vad taggad man är när man är tillbaka. Finns inget annat än att bara ge gärnet. För det ska jag, definitivt.

Ikväll var det fotbollsträning. Jag fick gå under namnet kontrollant. Eller liknande.

Just för tillfället är jag aningen frustrerad. Dels för sjukdomen. Men mest för det dåliga vädret som behagas befinna sig över våran lilla ö. Jag vill ha sol, sol & åter sol. Vad hade väl passat bättre än att jäsa lite i solen nu när jag väl är sjuk? För jobba kan jag inte. Usch, blir ett antal hårdragningar utav tristess. Tråk tråk.

Nej, lite lagom negativ varning över denna blogg. Ja, det får bli dagens genre. Negativ.

Nu ska jag forstätta att vara sjuk. Hoppas på att bli frisk. Typ imorgon.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *