KVÄLL/GODMORGONOm

GOD KVÄLL/GODMORGON

Vad skönt det är att sova och få gå upp när man vill.
Fast det fick inte bli för sent idag, för jag ska klippa mig 11.30.

Jag köpte en ny mössa igår. Den är typ fulsnygg, men jag gillar den.

Det gör inte så mycket att det inte är snö så länge det är så här jävla mycket frost. Det ser fint ut. Jag längtar lite till jul nu. Jag ska faktiskt fira jul tre dagar i rad, det är lite lyxigt. På söndag blir det Åby med kusinerna, på självaste julafton ska jag ut på landet till farmor och farfar och med mina småkusiner, och slutligen ska jag fira med mamma och mormor och morfar och sånt på juldagen. Och så Markus så klart… 🙂
Jag handlade klart alla mina julklappar igår. Jag är så himla nöjd. Fast alla mina pengar tog slut. Det var lite dumt med tanke på att jag skulle klippa mig och ta ett hål i örat idag. Men det ordnade sig det också. Jag tror mamma tycker synd om mig för att det går så dåligt med mina hål. Haha.

Nej, nu ska jag gå och snygga till mig lite.
Hej

2 thoughts on “GOD KVÄLL/GODMORGON

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *