gästbloggar!Om

Evelina gästbloggar!

Hello everyone!

Igår va jag på HunkyDory visningen på berns, hade riktigt skoj… Jag och två killkompisar satt på några slags backstage platser, så innan vi satte oss fick vi gå igenom omklädningsrummet för alla modeller, måste säga oj vad det är många av dom som ser ut att må riktigt dåligt, deras kroppar ser ut som att de snart ska gå mitt itu… men ändå avundas man dom… Efter visningen drack vi vin och öl och satt och pratade en massa gamla minnen!

Denna dag har ja inte riktigt bestämt vart den ska ta vägen.. om jag ska på några modevisningar nu på morgonen innan italienskan börjar, eller om ja kanske bara ska gå på dom på kvällen… hmmm det är frågan.. Vet i alla fall att ja ska möta upp Sofia om ett tag, hon får ta beslutet för oss båda !!

Puss och kram!

3 thoughts on “Evelina gästbloggar!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *