Lya

Om hotell – jag har tråkigt!

Definitionen på ett hotell är; En byggnad där rum för övernattning hyrs ut en kortare tid. Och det är precis vad resande människor behöver. Vanligtvis kan du inte laga mat eller städa på ett hotell vilket gör att det bli svårt att bo där en längre tid. Frukost brukar dock alltid ingå, är hotellet ett så kallas helpension eller all inclusive så ingår allt.

Kvalitet beror givetvis på priset, det finns hotell där man delar badrum och dusch med andra till de där du får en hel lägenhet att bo i. Ska du ut och resa är det skönt om du hittar ett hotell som passar din standard och plånbok eftersom en semester är så pass beroende av det.

Det sista hotellet vi bodde på var Lady Hamilton Hotel, kan verkligen rekommenderas om du besöker Stockholm!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *